Jump to content

Benvenuto nel Simracing: registrati subito!

Dal 1999, la più seguita community di appassionati di simulatori di guida

VELOCIPEDE

netKar Pro v1.1 Beta 3 Segnalazione BUGS e Problemi

Recommended Posts

wildsurfer

Per il problema delle FPS ho letto un commento su GPC che potrebbe essere molto iteressante perche' sembra individuare la causa del problema.

arthur (Poulsen) came with the tip to run nkpro in a window,after you join a server alt tab back to the server list and press back to go to the main menu

somehow the server list keeps refreshing now that can cause those drops in framerate,its quite annoying :/

che traducendo per i non anglofoni e':

Arthur Poulsen consiglia:

-lanciare nkPro in finestra

-collegarsi ad un server

-fare alt+tab per tornare alla server list

-premere il tasto back per tornare al menu' principale.

Il problema del calo di FPS sembra esere causato dal fatto che la lista server continui a fare refresh.

Non l'ho ancora provato direttamente, ma spero che questo possa funzionare come soluzione tampone.

Spero che questa inidicazione possa essere utile per una rapida risoluzione del problema, ed per un'eventuale hotfix, se lo ritenete utile. Da quello che vedo sarebbe solo un problema con l'interfaccia.

Il problema del calo di FPS potrebbe essere un ostacolo per iniziare qualche campionato con la nuova beta.

Ciao! Buon lavoro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jarkko Sihvola

Automatic cluch doesn't work on Abath and FF1600. In a way that I can't even get FF1600 to move anymore, just stalls no matter what. In controller setup I obviously did not setup cluch pedal, because I don't have it. This use to work fine with all versions in the past, but not anymore.

Still Aosta black grass. (Graphic board MSI GF NX7900GTO-T2D512E)

Share this post


Link to post
Share on other sites
kunos

Automatic cluch doesn't work on Abath and FF1600. In a way that I can't even get FF1600 to move anymore, just stalls no matter what. In controller setup I obviously did not setup cluch pedal, because I don't have it. This use to work fine with all versions in the past, but not anymore.

Still Aosta black grass. (Graphic board MSI GF NX7900GTO-T2D512E)

are the gears working ok? You have the shifter settings on perhaps?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jarkko Sihvola
are the gears working ok? You have the shifter settings on perhaps?

Shifter settings has been off all time. Gears works well. With all other cars I can drive without clutch, but not with FF1600. For example FF1800 automatic clutch works perfectly. Also there is no option for assign clutch button in any beta versions, like it used to be in 1.0.3.

Edited by Jarkko Sihvola

Share this post


Link to post
Share on other sites
kunos

are u sure autoclutch is enabled on the F1600? I have noticed the default setup has it off (my bad).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jarkko Sihvola
are u sure autoclutch is enabled on the F1600? I have noticed the default setup has it off (my bad).

No, it's my bad. I just found that same time you wrote here :D But I quess new user might expect that if they don't assign clutch pedal in setup (and there is no button selection for clutch in controller menu) - then it would be automatic without need of setuping automatic clutch in pitbox.

It seems that some cars(FF1600, Abarth?) brake while standing, at least it sound like that? Can I change it somehow?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kunos

ya the real problem is that we should have a sort of "global" Autoclutch setting somewhere instead of having it in the individual setups.

Share this post


Link to post
Share on other sites
BoNI

ogni volta che si preme sul tasto della chat si entra, anche se si

Edited by BoNI

Share this post


Link to post
Share on other sites
wildsurfer

Quando inizia una sessione di gara, l'auto viene posizionata direttamente alla postazione di partenza invece che ai box, come accadeva nelle precedenti versioni.

Non so se questo comportamento sia stato introdotto di proposito oppure e' effettivamente un bug.

Personalmente preferivo il comportamento precedente, poiche' prima di ogni gara di sicuro devo effettuare dei cambiamenti al mio assetto, se non altro per la benzina.

Questo comunque non e' il forum adatto per discuterne.

Era solo per segnalarlo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.